Over ons

Over ons

TOWI is een heus walhalla voor kunstenaars. En dat is het al meer dan 54 jaar. In 1968 richtten Ton en Wim Stikkelorum TOWI op als een lijstenmakerij. Al snel kwam daar de succesvolle winkel voor teken- en kunstschildersmaterialen bij. Jarenlang hebben Ton en Wim de winkel gerund en vele tevreden klanten de deur uit zien gaan. Na het treurige verlies van zowel als Wim als Ton, is de winkel nu nog steeds in de bekwame handen van hun dochter Eveline, die het nu samen met Erwin voortzet. Zo blijft de kwaliteit en authenticiteit van de winkel en de service bewaard.

In het hart

De winkel vindt u in het hart van Leiden, midden in het oude centrum. Een ideale en bovendien mooie locatie in de Morsstraat. Onze winkel is vol met kleur en prachtige producten die uw creativiteit zullen prikkelen en inspireren. Een overweldigende collectie aan materialen voor de kunstschilder. Een belevenis op zich! Bij ons kunt u alles bekijken, de materialen voelen en u kunt ons natuurlijk om advies vragen. Wij hebben hart voor ons werk en willen u graag direct en professioneel helpen. Dit is dan ook de reden dat we de echte winkel verkiezen boven een webwinkel. Mogen we u hier ook van overtuigen? Kom dan snel eens langs!

Open chat
1
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo daar!

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Als je een vraag hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen via WhatsApp. We helpen je graag verder!

Groeten,
Towi